innertopimg

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Mezzaluna har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Mezzaluna i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte Mezzaluna.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Mezzaluna påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Mezzaluna forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Mezzaluna eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Mezzaluna kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Mezzaluna påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
God pizza med sprød bund - og rigtig god service, at levering er gratis.
Skrevet af: Holst
tirsdag, 14 august 2012 kl. 09:33
jeg er meget tilfreds med det hele.
Skrevet af: Annemarie
onsdag, 5 september 2012 kl. 22:24
Vi er så glade for at have fundet Mezzaluna pizza, det er altid meget velsmagende, de bringer gratis ud, og kommer hurtigt med maden. Rigtig god mad og service!
Skrevet af: Camilla
fredag, 7 september 2012 kl. 07:15
Super lækker deep pan hawaii,
Skrevet af: Frederik Fornitz
mandag, 24 september 2012 kl. 08:12
Fantastisk dejlig mad, leveret hurtigt, varmt og frisklavet. Portionerne er rigelige uden at være for store. Ofte kan kæresten og jeg blive mætte for 103 kr frisklavede salater og specialiteter. 4/5 stjerner her fra
Skrevet af: Nils
onsdag, 3 oktober 2012 kl. 10:08
Absolut fantastisk - og pastaen er nok den bedste take away vi nogen sinde har smagt.... SUPER GODT. Leveringen gik hurtigere end forventet - til stor glæde for meget sultne børn. Og Super god og nem hjemmeside til bestilling. - DVS. ændringer af indhold i maden (tilføj/fjern) - den ledte vi lidt efter, men da vi fandt den var det ingen sag at bestille præcis det vi ville. Godt I er kommet til byen.
Skrevet af: Henriette Andersen   |   
tirsdag, 1 januar 2013 kl. 19:50
Dejlig oplevelse. Varm mad, der blev hurtigt leveret.
Skrevet af: Morten Opstrup   |   
fredag, 18 januar 2013 kl. 20:45
Mezzaluna får topscore (5 stjerner) ***** - altid fantastisk service, super lækker mad, gratis levering, flinke medarbejdere og altid HURTIGE !! :-) Og derudover er det SUPER dejlig at have et pizzeria/grill-bar, hvor man også kan købe andre madretter, lækkre salater, olivener, vine osv osv :-)
Skrevet af: V&S   |   
mandag, 28 januar 2013 kl. 16:36
Meget lækker falafel!
Skrevet af: morten opstrup   |   
tirsdag, 29 januar 2013 kl. 09:35
Altid hurtig udbringning! God mad!
Skrevet af: David   |   
onsdag, 13 februar 2013 kl. 13:15
Som altid- super lækkert mad !!
Skrevet af: Lasse Wanell   |   
søndag, 10 marts 2013 kl. 20:52
Som altid - verdens lækreste mad !! ****** herfra
Skrevet af: Lasse    |   
søndag, 10 marts 2013 kl. 20:54
Jeg har været mange gange i butikken men idag var det hundekoldt så jeg ville gerne ha bragt ud....og heller ikke her blev jeg skuffet...masser af mad og alt ok..ikke sidste gang jeg handler online tusind tak
Skrevet af: philip olsen   |   
søndag, 17 marts 2013 kl. 22:56
Der var lidt trist at få leveret en forkert pizza første gang! Resten af bestillingen var helt ok. Hurtig levering.
Skrevet af: Trine Uttrup   |   
fredag, 22 marts 2013 kl. 22:46
Altid god mad.
Skrevet af: Kasper Holtze   |   
tirsdag, 2 april 2013 kl. 21:53
Pizzaer helt i top. Pastasalat, kartoffelsalat og cigar börek OK, men vi synes, at broccolisalaten er bedre "marineret" i stedet for den med dressing. Men det er jo smag og behag. Men dejlig mad!!
Skrevet af: Claus B.   |   
søndag, 14 april 2013 kl. 20:07
Lækker mad, god service både ved bestilling til afhentning som ved levering. Hurtig levering af smilende og venligt personale. Kan kun anbefales
Skrevet af: Klaus Aabrandt   |   
fredag, 19 april 2013 kl. 17:35
Frisk og lækker mad, leveres altid til tiden. Og service er altid i top!
Skrevet af: Charlotte Hamburger   |   
onsdag, 24 april 2013 kl. 19:05
Super hurtig levering, blot 25 min fra bestilling til døren ! Lige som det skal være :)
Skrevet af: Cornelius   |   
lørdag, 18 maj 2013 kl. 22:50
Verdens lækreste mad
Skrevet af: Philip Olsen   |   
torsdag, 13 juni 2013 kl. 16:59

Forrige   Næste
 
innerbottobimg
QR Code
Se vores menu på din mobil
m.mezzaluna.dk
Din online betaling håndteres gemmen godkendte og sikre betalingsløsning, og betaling bliver gennemført på vores leverandør betalingsiden.